fbpx
Belépés

Regisztrálás



Biokozmetikumok a vakációra!

300x250 shampdoucheMilyen organikus kozmetikumokat vigyen magával a nyaraláshoz? Az alapvető kozmetikumok, amelyeket ne felejtsen otthon a vakáció alatt! Az egész család a zuhany alatt A legpraktikusabb választás a híres Coslys sampon és tusfürdő, amely nagyon népszerű a két szerepe miatt, miszerint testre és hajra egyaránt alkalmazható. Több illatban létezik: bio-grapefruit illóolajjal vitaminizálva, búzából és zabból származó tisztító alapokkal, ill. ínyenc, málna- és bio-eper kivonatokkal. A Coslys tusfürdő az egész család számára tökéletes választás. Ennek ellenére inkább a dermatológiailag bevizsgált Coslys illatmentes tusfürdőt részesítse előnyben 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára vagy a Coslys ultra puha babafürdető gélt amely ideális az érzékeny bőrre.

 

A hosszú hajúk számára ajánljuk a bio hajbalzsamot is. A Coslys hajápoló és hajformázó hajbalzsam kókuszdió olajjal segít a haj kifésülésében és formázásában ill. megvédi a hajat a káros külső hatásoktól.

Tápláló Bőrápolás

Akár a tengerpartra a hegyekbe vagy városba megy nyaralni a legtöbb idejét a szabadban tölti. A nap a szél és további időjárási viszontagságok hatására a bőr táplálékot és hidratálást igényel. Tehát a legfrissebb arcbőr érdekében tisztítsa arcát arclemosó habbal majd használja az arckrémet bőrtípusának megfelelően vagy használja az egész család a bio baba arckrémet és testápolót, bio sárgabarackmag olaj és virágvíz összetevői megőrzik a bőr hidratáltságát és megelőzik a gyulladást.
Kerülje az illóolajokat vagy alkoholt tartalmazó szerves kozmetikumok alkalmazását, mivel ez foltokat okozhat a bőrén. Végül, a test táplálásához és hidratálásához inkább a bio testápoló organikus citrus olajjal, amely gyorsan felszívódik, miközben intenzíven táplálja a bőrt.

Ragyogó mosoly a vakáció képeihez!

Mivel nem fogja otthon hagyni a fényképezőgépet, hogy megörökítse a pihenés, a vakáció legemlékezetesebb pillanatait, ezért is a pipere táska egyik legfontosabb kelléke a fogkefe és a fogkrém. 2 éves kortól a természetes eper ízű bio gyermek fogkrémet ajánljuk ami finoman megtisztítja a fogakat. 7 éves kortól az új francia fenyő faszén fogkrémet amely segít helyreállítani a fogak fehérségét és ragyogását. Lehetőség van arra is, hogy vicces fényképeket  készítsen ezzel a fekete színű fogkrémmel.

A legfontosabb piperecikkek listája:

Hírlevél

ECOLOGIC TRADE KFT.

Ökodrogéria - Öko/bio webáruház

H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36 20 803 19 10
Tel./Fax: +36 1 786 6107
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.