fbpx
Belépés

RegisztrálásCégadatok

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat.

 

Az eladó:

Ecologic Trade Kft.

Számlázási cím: 1098 Budapest, Aranyvirág sétány 1/II.
Telephely/raktár: 1107 Budapest, Száva utca 9.
 
Adóigazgatási szám: 14837962-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-922362
Bankszámlaszám: 12010855-01852559-00100004

tel/fax: +36-1/786-6107 
mobil: +36-20/803-1910

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.iecologic.com és okodrogeria.hu

 

 

A Megrendelő az okodrogeria.hu honlapon szereplő árakon, a megrendelésen szereplő dátummal megrendeli a Ecologic Trade Kft-től  a megrendelésen részletezett termékeket. A Megrendelő a megrendelés megküldésével egyidejűleg jelen szerződési feltételeket is elfogadja.

Az Eladó a megrendelést visszaigazolja, melyben feltünteti a szállítás idejét.

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon ill. e-mailban jelezheti: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ill. +36-20-803-1910 a megadott szállítási határidő előtt.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Ecologic Trade Kft. nem iktatja.

 Szállítási feltételek, határidők:

  • A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan postázási címet kell közölni, ahol a megrendelő át tudja venni a csomagot (a rendelés aktiválásától számított 4 munkanap).
  • Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben cégünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés érdekében.
  • Megrendeléseiket 2-7 munkanapon belül tudjuk kézbesíteni!
  • Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

Az elállás joga:

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Ecologic Trade Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli. A visszafizetés magától értetődően csak bontatlan, sértetlen, ép árucikkekre vonatkozik.

Sikertelen kézbesítés:

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Részletes tájékoztatás itt talál.

 

 

Hírlevél

ECOLOGIC TRADE KFT.

Ökodrogéria - Öko/bio webáruház

H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36 20 803 19 10
Tel./Fax: +36 1 786 6107
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.