fbpx
Belépés

RegisztrálásGreenspeed Techno San szanitertisztító és vízkőoldó 5l

Cikkszám: 4001241
Greenspeed öko szanitertisztító, vízkőoldó
6 587 Ft
Kedvezmény

Tanúsítványok Ecolabel
Gyártó : GreenSpeed

Leírás

A Techno San  egy erős koncentrátumú öko szanitertisztító mindennapi használartra minden saválló felületre, professzinális téren is.
Gyorsan és alaposan eltávolítja az összes szappan-, zsír-, és vízkőlerakódást minden saválló anyagról, mosdó, zuhany, kád, fali csempe, WC, padló, stb.
A termék nem használható: márvány, gránit, mészkő alapú felületeken. Friss citrom illatú. pH: 3,7

A Techno San nem tartalmaz klór-, halogenizált oldószert, szervetlen savakat vagy kőolaj alapú felületakív anyagokat. Összes felületaktív hatóanyag növényi alapú.
A nem ásványi alapanyagok 100%-osan biológiailag lebomlóak az OCDE/OECD 301F teszt alapján. A legkisebb káros hatás a vizi élővilágra az OCDE 201 és 202 tesztek alapján.

Használat:
EU-ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező termék: használata terméket higítatlanul kell használni. A felületet szivaccsal vagy ruhával tisztítsa meg.
Nem EU-ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező termék: készítsen elő 0,4% -os oldatot. Öntsön 20 ml Techno San-t egy vödörbe, amely 5 l vizet tartalmaz. Tisztítsa meg afelületet szivacs vagy ruhával. Az öblítés nem szükséges. A koncentráció fokozódhat súlyos szennyeződés esetén. Használható a sray flakonnal is: 20 ml-t öntsön egy 500 ml spray tartályhoz. (  a flakont lásd a tartozékok menüpontban )

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Nemrég nézett termékek

Hírlevél

ECOLOGIC TRADE KFT.

Ökodrogéria - Öko/bio webáruház

H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36 20 803 19 10
Tel./Fax: +36 1 786 6107
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.